Op zoek naar een voedingspatroon dat bij u past

Een paar weken uw vertrouwde voedingspatroon loslaten, zal de meeste van ons wel lukken. U volgt een dieet met vaste regels en u valt snel een paar kilootjes af.

Voor verantwoord en gezond afvallen

En toch stoppen we na een paar weken met dit dieet. De afgevallen kilo’s vliegen er als vanzelf weer aan en met een beetje pech ook nog een paar extra. We zijn weer terug gevallen naar ons oude vertrouwde voedingspatroon. Het is moeilijk om niet gezellig mee te kunnen eten. Het is niet leuk om steeds nee te moeten zeggen.

“Als je doet wat je altijd deed dan krijg je wat je altijd kreeg”

Een diëtist weet veel over voeding. Zij verandert uw voeding zo, dat het lijkt op uw oude voeding, maar dat het toch verantwoord en gezond is. Dat doet zij niet alleen maar in samenspraak met u.

Natuurlijk moet u het zelf doen. Voor uw gezondheid of gewoon, omdat u baalt van die extra kilo’s. Het willen afvallen is voor de een sterker dan voor de ander. De diëtist begrijpt als geen ander hoe moeilijk het voor u is.

Zij geeft u tips en leert u andere keuzes te maken. Zij zal u steeds begeleiden en coachen.

De bedoeling is dat we op zoek gaan naar een voedingspatroon die bij u past. We streven niet naar een tijdelijke maar naar een blijvende oplossing.