Over de diëtist

Ieder mens is verschillend en heeft behoefte aan een andere begeleiding. De begeleiding bij diëtistenpraktijk Eet je fitter bestaat uit maatwerk, een persoonlijke benadering en geeft u de informatie die u nodig heeft. Al uw vragen over voeding worden besproken en ik zal u tijdens het gehele traject begeleiden en coachen.

Voor advies op maat door een enthousiaste betrokken diëtist

Mijn naam is Angela Timmermans en ik ben in 1964 in Utrecht geboren. Vanaf 2005 woon ik met mijn man, kinderen en hond met veel plezier in Harmelen, daarvoor hebben wij in De Meern gewoond. Naast mijn werkzaamheden bij een zorgverzekeraar ben ik sinds 2012 ook werkzaam in mijn eigen praktijk.

Zelf ben ik naast diëtist ook ervaringsdeskundige wat betreft verandering van leefstijl. Dat je dat niet even doet daar weet ik alles van af. Het kost tijd en vergt veel energie en gaat met vallen en opstaan gepaard. Ik vind het een uitdaging om u bij dit veranderingsproces te begeleiden en te coachen. Natuurlijk komt niet alleen de voeding ter sprake, maar ook meer bewegen en meer tijd nemen voor jezelf.

Door mijn jongste dochter weet ik wat passie voor een sport inhoud en wat je er allemaal voor moet doen en laten. Van de zijlijn heb ik alle overwinningen en teleurstellingen meegemaakt. Zij is een fanatiek voetbalster en heeft in diverse KNVB district teams gespeeld.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en Vereniging Sportdiëtetiek Nederland. Om mijn kennis op peil te houden volg  ik geregeld cursussen en ga naar studiedagen. Het afgelopen jaar heb ik bijvoorbeeld de cursus mindfulness en cognitieve gedragstherapie voor diëtisten gevolgd.