Vergoedingen

Sinds januari 2013 wordt dieetbehandeling voor 3 uur per jaar vergoed vanuit de basisverzekering. Dit valt wel onder uw verplicht eigen risico, behalve voor kinderen onder de 18 jaar. Bent u aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een aanvullende vergoeding. In uw polis kunt u lezen of dit voor u geldt.

Voor de behandeling van een diëtist is geen verwijzing van uw arts nodig. De diëtist is sinds enkele jaren vrij toegankelijk. Helaas vergoeden niet alle zorgverzekeraars uw behandeling als u zonder verwijzing naar de diëtist gaat. Lees daarom uw polisvoorwaarden goed door of vraag toch voor de zekerheid een verwijskaart van uw (huis)arts.

U kunt hier uw verwijsbrief voor de diëtist downloaden en meenemen naar uw arts en vragen om een verwijzing naar diëtistenpraktijk Eet je fitter.

 

 

 

De praktijk is vanaf 1 januari 2021 gesloten.

Intake gesprek van 60 minuten met uitwerktijd € 65,00
Vervolg consult van 30 minuten € 30,00
Kort vervolg consult van 15 minuten € 15,00
Telefonisch of e-mail consult € 15,00
Uurtarief € 60,00

 

Sportvoedingsconsult

Intake gesprek, berekenen voedingsdagboek vervolgconsult € 125,00

 

Wijze van betaling

Na afloop van het consult ontvangt u van mij een rekening. Deze rekening kunt u naar mij overmaken of contant afrekenen. Pinnen is helaas niet mogelijk. Deze rekening kunt u voor vergoeding indienen bij uw zorgverzekeraar.

Huisbezoek

Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen of heeft u liever dat ik bij u thuiskomt? Dat doe ik graag en binnen Harmelen en Woerden worden voor het huisbezoek geen extra kosten gerekend.